Клуб "PERSONA GRATA"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Клуб "PERSONA GRATA" » Форум » ПРАВИЛА КЛАНА

ПРАВИЛА КЛАНА

Сообщений 21 страница 26 из 26

21

Предлагаю конкретно: ежемесячный взнос в сумме  5 кредов снимать в первых числах, причем лучше как-то автоматически:) Если, конечно, это технически возможно:) Прошу высказываться!

0

22

Что касается взносов , то это сугубо добровольно)) Никто никого не собирается заставлять :blush:  а то мало ли кто обидится )) хотя можно выслушать мнение всех наших друзей по клану )) пусть выскажутся по этому поводу   :P

0

23

Взноси необхідно робити. З цим я згоден, треба оприділитись з сумою. Основна вимога, щоб був контроль за тим ділом і щоб не виникла така ситуація, що хтось дав більше а хтось менше. 5 кредів кожного місяця, якшо це устроїть всіх без жосткої привязки там чи початок місяця чи кінець не повинно мати значення. Потім, друге питання, на що будуть тратитись креди кланом (ну мені просто цікаво)?
Пройдемся по правилам
стосовно пункту 1.12 про виключення з клану за невідвідування чату. Всяке може бути, я пропоную 3 місяці.
пункт 2.1 "админсовет" хотілось би взнати склад. (я рахую що неварто роздувати, двох учасників достатньо та й вони вже є).

0

24

Та як на моє розуміння то мабуть кожний сам собі вирішує,це що до внесків....  а виключати з клану думаю нікого не потрібно, хіба тільки за якесь велике хамство )) а в нас в клані я таких поки що не зустрічав )))
   Але хотілося б почути думку адміністратора клану  :love:
                                                                   (  NIKA33 ...для тих хто не знав :P )

0

25

незнав. а звідки мені було знати. ну, шо наш адміністратор скаже?? :unsure:

0

26

Внески справа добровільна, тому і про суму нічого не скажу...в правилах сказано "розмір внесків не обмежується". Щодо відвідувіння клану... поки що радує око, хочеться щоб і далі так було)))

0

Вы здесь » Клуб "PERSONA GRATA" » Форум » ПРАВИЛА КЛАНА