krisgan страница
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться32008-05-01 21:41:22
Ой какая прелесть! Давно такого удовольствия не получал))) Самому мне не дано такое творить, хоть за других можно порадоваться ! Спасибо большое ))
Поделиться42008-05-01 21:45:24
Вишивкою захоплювалася з дитинства спочатку це було як випробовування терпіння)))! Свою першу серьозну картину я вишила в школі, тільки тому що поспорила що зможу довести до кінця почату справу (просто картина ця дуже велика
). А от потім я захопилася гладдю і просто захворіла бажанням творити своїми руками щось красиве
)))
Доречі мотиви у більшості представлених вишивок оригінальні я їх розробляю спільно з мамою, вона малює картинку, а я її оживляю за допомогою ниток))).
Неможу не похвалитися "вишитий-козак" це повністю моя розробка))) Це був подарунок татові на день народження! Пам'ятаю я тоді так намучилася, бо квіточки татові вишивати в подарунок якось банально, тож треба було вишивати щось справді оригінальне! Людей гладдю я ніколи в житті не вишивала, тай не бачила таких картин, я боялася що в мене нічого не вийде, але получилося навіть ліпше ніж я сподівалася, він просто як живий
А взагалі будь-яке мистецтво приносить радість не тільки творцю, а й іншим людям! Я дуже хочу щоб вислів "життя прекрасне" для кожного мав особливий зміст!!!
Сподіваюся Вам сподобалися ці роботи і я й надалі по мірі можливості буду дарувати Вам щось новеньке
Отредактировано krisgan (2008-05-01 21:46:49)
Поделиться52008-05-01 22:03:29
Дякую за таку чудову підбірку робіт ! Це просто чудово !
Поделиться62008-05-01 22:28:26
Сонечко, ти просто чудо!!! я в захваті, такої краси я ще небачив!